Pustite rasprodaje, Star Wars: Squadrons košta tačno 0 dinara na Epic Games - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Pustite rasprodaje, Star Wars: Squadrons košta tačno 0 dinara na Epic Games

Puna cijena Star Wars: Squadrons, akcione svemirske pucačine iznosi 40 evra, a od danas od 17h do 1. decembra biće potpuno besplatna za preuzimanje na Epic Games na ovom linku.

Za slučaj da niste čuli za ovu igru koja je izašla pre dve godine, u pitanju je simulacija borbe u čuvenim lovcima iz Star Wars serijala.

Igra dolazi sa single i multi player režimima, prepuna je adrenalina u 4D borbama u kojima morate da gledate na sve strane ukoliko želite da preživite u svemiru.

Squadrons02.jpg

Piloti koji se angažuju ući će u pilotske kabine zvezdanih lovaca iz flote Nove Republike i Imperijalne flote i boriti se u strateškim svemirskim bitkama 5 na 5. Možete da modifikujete svog lovca i prilagodite sastav svoje eskadrile tako da odgovara različitim stilovima igre i razbijte svoje protivnike. Piloti će trijumfovati kao tim i ispuniti taktičke ciljeve na poznatim i novim bojnim poljima, uključujući gasnog giganta Yavin Prime i razbijeni mesec Galitan. Preuzmite kontrolu nad zvezdanim lovcima kao što su X-Wing i TIE lovac. Preusmerite snagu između oružja, štitova i motora dok ste iza volana u kokpitu.

Squadrons03.jpg

Preporučena konfiguracija izgleda ovako: Core i7-7700, 16 GB RAM-a i GTX 1070 grafika na 40 GB skladišnog prostora.

Benchmark.

Danas objavljeno

Kinezi prvi započeli proizvodnju 232-slojne 3D NAND memorije, prije zvučnih imena kao što su Samsung, SK Hynix i Micron

V.R.

Apple satelitska komunikacija spasila izgubljenog čovjeka na Aljasci

V.R.

San Francisko dozvolio policijskim robotima upotrebu smrtonosne sile

V.R.

Ostavite komentar