26. Januara 2021.

Pune ruke posla za Tuhela – u Čelsiju je ovih dana bilo i tuče!

Big Portal

Bivši trener Pari Sen Žermena imaće težak posao da dovede sve u red pošto je atmosfera odlaskom Frenka Lamparda prilično narušena.

Ne samo zbog toga što su se pojedini igrači u poslednje vreme okrenuli protiv legende Čelsija, već što je bilo i sukoba među njima na treningu u bazi u Kobamu.

Ostrvski mediji prenose da se kapiten Sezar Aspilikueta nekoliko puta sukobioi sa štoperom Antonijom Ridigerom i da su tenzije eskalirale uoči otkaza Frenku Lampardu.

Sada već bivšem menadžeru su zamerali da nije uspeo da skrati spisak igrača i stvori prostora za nove igrače, Timu Vernera, Kaija Haverca, Bena Čilvela, Eduara Mendija i Tijaga Silvu.

Tako su u ekipi ostali i Ridiger, Markos Alonso i Žorginjo, trojica igrača kojih je Lampard želeo da se reši.

Nije uspeo i svi oni su mu pravili probleme u poslednje vreme. Ridiger je dospeo do toga da ga nije bilo u protokolu na mnogim mečevima, pa je bio vrlo nervozan na treningu zbog čega je počeo da se svaža i sa Aspilikuetom.

Španac je pokušao sa smiri tenzije među igračima, posebno jer su i igrači iz Čelsijeve akademije bili nezadovoljni tretmanom kod Lamparda. Na kraju, Ridiger je igrao na poslednja dva Lampardova meča na klupi u Premijer ligi, ali isuviše kasno. Sada će Tuhel imati zadatak da pomiri zavađene strane, što neće biti jednostavno.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare