Pun ormar, a nemate šta da obučete? Tri su razloga za to - BIGportal.ba
Magazin Moda

Pun ormar, a nemate šta da obučete? Tri su razloga za to

Koliko puta vam se dogodilo da gledate u ormar, preturate po garderobi i nervirate se pred polazak iz kuće jer nemate šta da obučete…

Niste same. Mnogo žena ima sličan problem, vrlo često. Kupovina garderobe koja nema veze stilski jedna s drugom, samo je deo ove priče u kojoj nam se naši prepuni ormani čine praznim a mi nemamo inspiraciju.

Nepovezana garderoba, među kojom svaki komad ima smisla, ali zajedno ne prave dobre modne formule, uglavnom je propala investicija.

Tri su razloga zašto nam se ovo dešava:

1. Trendovi i samo trendovi

Odlazak u šoping u potrazi za trendovima, i tako svaki put, jedan je od razloga. Kriva je modna logika, jer ćete završiti s ormanom punim komada, a koji zajedno neće ići jedan uz drugog.

Pre odlaska u kupovinu, razmislite šta vam zaista treba i šta bi se uklopilo u postojeću garderobu.

2. Premalo osnovnih komada garderobe

Osnovne stvari, one dosadne i svakodnevne, super su kao podloga za sve trendove koji se skrivaju u ormanu. Upravo će crne haljine, crne suknje, bele majice podržati sve one hit i trendi torbe i sakoe.

Ako vam u ormanu nedostaju bazični krojevi, garderoba neće biti toliko praktična.

3. Pogrešne cipele

Cipele moraju da odgovaraju kombinaciji, one su početak i kraj. Od štikli praktične su salonke, koje će pokriti dosta prilika, a važno je da imate i jedan par udobnih cipela za svaki dan, u boji koja odgovara velikom delu komada garderobe. Tu su i tpatike, bele su najzahvalnije. Izvrsne su i balerine te klasične otvorene sandale neutralnog tona.

U plakaru treba da imate bar jedan par obuće koji možete da nosite uz 90% vaše garderobe.

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar