Pukla cijev u ulici koja vodi za Klinički centar - BIGportal.ba
Banja Luka

Pukla cijev u ulici koja vodi za Klinički centar

Zbog puknute cijevi došlo je do nakupljanja vode u Ulici Ranka Šipke koja vodi ka Kliničkom centru RS, te su ekipe Vodovoda na terenu, potvrdili su ovo za “Nezavisne novine” iz Vodovoda, a mještani dodaju da su u strahu zbog čestog ponavljanja ovog problema i narušavanja bezbjednosti vozača.

“Kvar na raskrsnici Zelengorske ulice i ulice Ranka Šipke prijavljen je u ponedjeljak, 22. novembra uveče”, naveli su iz Vodovoda.

Prema njihovim riječima, došlo je do pucanja cijevi profila fi 700, u ulici koja vodi za Klinički centar.

“Pošto je juče intenzivno padala kiša, a cijev je duboko postavljena, nije se smjelo kopati jer pri takvim vremenskim uslovima veća je vjerovatnoća odrona i povređivanja radnika”, pojasnili su oni.

Dodaju da su danas bolji vrijemenski uslovi te su radovi u toku.

Mještanin koji živi u blizini ove ulice istakao je za “Nezavisne novine” da se problem sa vodom dešavao i prošle godine.

“Voda skoro citav dan curi niz ulicu Ranka Šipke, posebno u večernjim časovima. U zimskim mjesecima je veoma nezgodno vozačima jer usljed niskih temperatura može doći do pojave leda i potrebno je biti veoma oprezan, a znamo da ova ulica vodi ka UKC RS i veoma je prometna. Ne znam kako se to ne može riješiti nikako, a mi vodu redovno plaćamo”, kazao je ovaj mještanin.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 09.februar 2023. godine

Vanja A

Stanivuković ponovo predložio odluku o neradnoj nedjelji: Pozivam odbornike da razmisle

M.

Autom polomio polubranik na pružnom prelazu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar