Pucnjava u Koloradu, troje poginulo u tržnom centru - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Pucnjava u Koloradu, troje poginulo u tržnom centru

Naoružani muškarac ubio je policajca i još jednu osobu u tržnom centru u predgrađu Denvera, pre nego što je usmrćen u razmeni vatre, saopštile su vlasti američke države Kolorado.

Policija je intervenisala po pozivu u 13.15 u ponedeljak zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.

Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Ubijenog policajac indentifikovan je kao Gordon Bizli, koji je služio čuvao red i mir u srednjoj školi Oberon, ali je radio u patrolnom odeljenju dok su đaci na školskom raspustu.

Isprva, policija Arvade u početku je rekla da su dvojica osumnjičenih možda povezana sa incidentom, ali je kasnije navela da je postojao samo jedan.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, deset kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.

Danas objavljeno

Ministar Lučić sproveden u zgradu SIPA, uhapšena još jedna osoba

Vanja A

Pronađen i drugi pilot nakon pada hrvatskog MiG-a

Vanja A

Vlada Srpske: Zahtjev Savjetu ministara za dozvolu izvoza peleta

Vanja A

Ostavite komentar