20. Maja 2022.

Pucnjava, oružje i besomučno tamanjenje neprijatelja – Borderlands 3 besplatan na Epic Store

Big Portal

Treći nastavak legendarne pucačine izašao je 2019. godine, ali i dalje omogućava kvalitetno prašenje raznih neprijatelja i odličnu Co-op avanturu za sve ljubitelje oružja i pucačina. Interesantno je da se oružja nasumično generišu u ovoj igri, a raznovrsne klase omogućavaju stil igre koji je toliko drugačiji da svaki Borderlands naslov možete preći po nekoliko puta igrajući sa drugim likovima i birajući drugu strategiju.

Količina i tipovi oružja u igri su maltene neograničeni, a igra je takva da pravi vrlo jak tempo jurenja, pucanja, dizanja stvari u vazduh i tamanjenja svega što ide ka vama, a niste sigurni u njihove namere. Dodajte tome i specifičnu grafiku koja podseća na one iz stripova i jasno je da Borderlands garantuje tonu zabave.

Sistemski zahtevi

Iako iz 2019. godine, za vizuelni spektakl Borderlands traži bar Ryzen 5 2600 ili Core i7 4770 CPU, 16 GB RAM-a i Radeon RX 580/590, odnosno GeForce GTX 1060 sa 6 GB memorije.

Na vama je da kliknete na ovaj link, dodate Borderlands 3 u biblioteku, a ukoliko vam se svidi, i drugi Borderlands naslovi su sada na popustu, pa pogledajte malo levo i desno. I naravno, ne budite jedni od onih koji pakuju igre u biblioteku jer su besplatne, već odaberite bar jednu od njih nedeljno, obrišite prašinu sa virtuelne police i zaigrajte malo. Verujte nam, izvućiće vam osmeh na lice.

Ispod pogledajte šta možete da očekujete

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare