16. Novembra 2022.

Pucano u glumicu Deniz Ričards: U kolima bila sa suprugom

Big Portal

Ričards je krenula prema TV studiju sa svojim suprugom, koji je usporio dok su tražili parking na ulici, a u tom je trenutku vozač u prolazu počeo da puca iz vatrenog oružja. O incidentu je prvi izvestio TMZ, a kasnije je predstavnica glumice potvrdila da su se Deniz i suprug našli u pucnjavi ali da nisu povređeni.

TMZ je naveo da je policija pozvana nakon što je neko u studiju uočio oštećenje od vatrenog oružja na Ford Shelbyju F-150, ali nije jasno je li iko otišao na mesto događaja kako bi se napravio zapisnik.

Policija nije evidentirala incident

Policijska uprava Los Anđelesa, koja je nadležna za područje studija, rekla je da nema evidenciju o takvoj prijavi i da nije u toku nikakva istraga, prenosi NBC.

“U ovom trenutku čak ni ne znamo gde se to dogodilo”, rekla je policajka Melisa Podani. Predstavnik kalifornijske policijske patrole koja obrađuje pozive 911 s autoputa i blizu njih, rekao je da nije mogao da pronađe zapis o takvoj prijavi. Predstavnik šerifa okruga Los Anđeles, čiji zamenici obilaze to područje, uključujući železničke i autobusne linije javnog prevoza, rekao je isto.

TMZ je pak objavio fotografiju zadnjeg dela vozila i vidi se oštećenje od metka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare