PUBG je prodat u 70 miliona kopija, najavljuje novu sezonu sadržaja - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

PUBG je prodat u 70 miliona kopija, najavljuje novu sezonu sadržaja

Popularna igra PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je zvanično prodata u preko 70 miliona kopija, a kako bi proslaviti ovo dostignuće developeri će rematserovati Sanhok mapu i potpuno će je preraditi.

Iako se o PUBG naslovu ne pojavljuje puno vesti kao ranije, igra nastavlja da se prodaje dobro na PC, Xbox One, PS4 i Google Stadia platformama. Od objave igre 2017. godine, na svim pomenutim platformama je prodato preko 70 miliona kopija.

Osma sezona igre se približava, a pomenuta prerađena Sanhok mapa će biti najbitniji dodatak u sezoni. Sanhok sada predstavlja zaraslu i napuštenu destinaciju u džungli, a biće dostupan i “loot truck” – oklopno vozilo koke igrači mogu da unište sredinom igre za bolji loot u scenariju veći rizik-bolja nagrada.

Nova PUBG sezona uključuje i novi sistem rangiranja za sve takmičarski nastrojene igrače, a poeni će se dodeljivati i za lične i za timske performanse u meču.

Za sada, plan je da sve navedeno debituje na PC test serverima od 15. jula, a igrači će moći da daju povratne informacije pre nego što nova sezona zaživi na live serverima.

Izvor: Benchmark

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar