“PSIHIČKI SAM SE SPREMALA, ZNALA SAM ŠTA ME ČEKA” Glumica se RAZVELA nakon dvije godine braka - BIGportal.ba
Ex Yu

“PSIHIČKI SAM SE SPREMALA, ZNALA SAM ŠTA ME ČEKA” Glumica se RAZVELA nakon dvije godine braka

Glumica Danijela Vranješ nakon dvije godine braka odlučila je da se razvede od muzičara Igora Maleševića, sa kojim ima ćerku Emu.

Danijela je otkrila da su se ona i Igor rastali prijateljski, te da im je nasljednica oboma na prvom mestu.

– Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vrijeme i da je prepoznam. Nismo prošli nijednu groznu epizodu, nego prosto oboje imamo dovoljno godina da smo svesni kako nam se stavovi ne poklapaju. Mi možda jesmo lijep primjer kako bi dvoje ljudi trebalo da se raziđu, ali u trenutku kad se to dešavalo nisam znala kako će se stvari odvijati. Samo sam pratila svoj impuls i svoje srce i mislila o tome šta je najbolje za dijete, jer njemu treba da budem najbolji roditelj. Jedino je to važno. Sve ostalo s vremenom dođe na svoje mjesto – rekla je glumica za magazin “Gloria” i dodala:

– Kad dobiješ dijete, uvijek ti je frka kad treba nešto da odlučiš. Ne samo o razvodu nego i kad se ono prehladi pa moraš da mu daš lijek. Zato nisam ništa učinila impulsivno, preko noći, ideja o rastanku je dugo sazrijevala u meni. Potom sam se psihički pripremala, jer sam znala šta me očekuje. I obično ne radim neke stvari ukoliko ne mogu da ih podnesem. Ako je nešto kako treba, onda sve ide svojim tokom, ali ukoliko se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, onda je bolje presijeći na vrijeme. Mislim da je malograđanski i glupavo ostajati u braku koji nije ono što očekuješ. Ne mogu da kažem da je naša veza bila loša, jer je svaka veza zbog nečega dobra. Nas dvoje imamo fantastično dijete, a stekla sam i neka nova iskustva i pouke koji su mi promenili život.

Danijela i Igor ravnopravno učestvuju u odgajanju malene Eme, koja sada ima tri i po godine, piše Blic.

– Jedino, kao i svako dijete, želi da budem stalno u istom prostoru, pa se nas dvoje od srca smijemo njenim pokušajima da nas spoji. Stalno ima neke fazone na tu temu, ali joj ne pali. Ema na sve to gleda s radoznalošću, ponekad me pita o čemu se radi i vrlo je zadovoljna kad joj dam odgovor u skladu s njenim godinama. Bila bi mnogo veća trauma da gleda mamu i tatu koji žive zajedno a ne mogu da se podnesu – iskrena je bila glumica u pomenutom intervjuu.

srpskainfo.com

https://www.instagram.com/p/CBBN3paJNN4/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori, ostali bez STOTINA HILJADA EVRA

Zeljka

Ceca Ražnatović otkrila koje su joj suze bile najteže: Pjevačica progovorila o bolnim trenucima

Zeljka

Marija Šerifović se naljutila: “Htjela sam da je spucam pesnicom”

Zeljka

Ostavite komentar