11. Jula 2021.

Prvo su osjetili užasan smrad, a onda u dvorištu zatekli Srđanovo raskomadano tijelo

Big Portal

Užasnan prizor zaprepastio je i uznemirio komšije pokojnog Srđana. Prvo su osjetili smrad tijela u raspadanju a potom pokušali izdaleka da pozovu domaćina. Kako se nije javljao jedan mladić se osmjelio i prišao je kući gdje je blizu stepeniša ugledoa uđasan prizor. Tijelo domaćina bilo je raskomadano, lobanja odvojena od trupa kojeg nije bilo i ruke samo u oglodanim kostima.

– Odmah smo pozvali policiju, obavljen je uvidjaj i ostaci tela poslati na obdukciju, kaže komšinica.

Prema prvim saznajima istrage veruje se da je riječ o nesrečnom slučaju. Meštani navode da je alkohol upropastio život Srđanu, piše Kurir.

– Bio je dobar čovjek, nikom se nije zamjerio niti je kome šta dugovao, čak je davao u zajam novac, jer je svojevremeno imao platu od stotinu hiljada dinara. Međutim sav novac je davao za alkohol i kad se napije bio je agresivan. Prva supruga ga je napustila, doveo je drugu u vabračnu zajednicu ali je i ona brzo pobjegla, objašnjava meštanin.

U selu navode da je Srđan tri puta liječen od alkoholizma u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj toponici. Izmedju liječenja primirio bi se neko vrijeme a potom po starom pa ga je nevjenčana supruga prijavila za nasilje u porodici i odonda je sam. Zabranjen mu je prilazak nevjenčanoj supruzi pa je preko prijatelja pokušao da je kontaktira da mu se vrati ali uzalud.

Srđan je viđen živ prije dvije nedjelje i odonda ni sa kim nije kontaktirao. Vjeruje se da je pao pijan ispred kuće ili je doživio naprasnu smrt, a potom su ga njegov pas i čopor iz sela rastrgli i oglodali. Istraga je u toku.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare