16. Novembra 2022.

Prvo oglašavanje oca jutjuberki koje su “nestale”: “Ružno je to što ste uradile”

Big Portal

Naime, njegove ćerke su se oglasile na Jutjub nalogu istakavši da su sve vreme ćutale kako bi se psihički stabilizovale, ne želeći da otkrivaju razlog zbog kog su otišle od kuće, a sad im se otac obratio ističući da im oduzima svu imovinu, ali i da želi razvod braka od supruge koja ga je takođe ostavila.

Dok je pričao o porodičnim zavrzlamama, Zoran se u jednom momentu i zaplakao.

“Nisam u kontaktu Marijom, Tinom, Anđelom i Nađom, otkako su me napustile. Zvao sam ih tog 17, 18, 19, 20. mislim da sam milion poziva uputio, dok nisam saznao šta se dešavalo. Ja u životu više nisam plakao nego tada. Sigurno će sada mnogi od vas reći da su imale razlog što su otiše. Verovatno jesu, ali ja nisam bio upućen u te razloge. Pre toga sam se teško posvađao sa Nađom, ali Anđela je bila 1.000 km daleko sa mojim bratom, sa njom se nisam svađao. Na ovaj način želim da se obratim Anđeli, Nađi i Tini i da im kažem da je ružno što su mi ovo uradile. Ja sam možda primitvnog razmišljanja da kada neko sklopi brak, da to treba da bude do kraj života, ali možda oni drugačije misle”, započeo je svoje obraćanje Zoran na Instagramu.

Kako je istakao, sve im je obezbedio u životu, a one su ga ostavile samog. Kako bi okončao sve, on je ćerkama ostavio rok za iseljenje iz stana, od žene traži razvod, a ćerkama je poručio da je on mrtav za njih i da mu se više ne obraćaju.

“Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno sae posvete”, priseća se Milan, navodi Kurir, i otkriva da je sve troškove snosio on:

“Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću.”

Potom se obratio ženi i rekao joj da hoće razvod.

“Sad se obraćam Tini. Znam da ovo nije bila ni tvoja, a ni Anđelina ideja, na ovo vas je navukla Nađa. Prodale ste me kao kilo krompira. Ni sa neprijateljem se ne radi ovo što ste vi meni uradile. Tog dana je trebalo da potpišemo papire, da 25 godina sebi stavim omču oko vrata i isplaćujem ovo. Onog trenutka kada ste rešile da me napustite, morate da znate da imate obaveze. Tina, 2017. godine si u firmi dobila 50.000 evra, a sada si dobila otkaz. Džaba lažno bolovanje koje ste otvorile ti i Anđela. Ti ćeš morati da vratiš 50.000 evra i kredit od 17.000 na zajedničkom računu. To zakon nalaže. Ja sam hteo sve da plaćam, sada nemam tu obavezu. Nemamo zajedničku imovinu, podneo sam zahtev za razvod braka. Da nije bilo mene ništa ne biste uradile u životu. Da vas ja nisam terao da sve ovo radite, ne biste ni radile ništa. Jeste li me napustile? Pa šta će vam onda moj novac? Pokriću sve troškove i za nalog i ovih 50.000 samo da mi daš sporazumni razvod braka, pod dva, Anđela i Nađa želim da mi vrate plac koji sam kupio uz kuću, jer hoću tu bratu da sazidam kuću i treća star: Idite svojim putem, a Anđela i Nađa da zaborave da imaju oca, za vas sa umro, ti Tina znam da nemaš ništa sa ovim”, ispričao je Zoran.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare