Prvo na PC, pa tek onda na konzole: Stigao Wolfenstein: Youngblood - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Prvo na PC, pa tek onda na konzole: Stigao Wolfenstein: Youngblood

Jedna od najočekivanijih igara ovoga ljeta – Wolfenstein: Youngblood, dobila je trejler u čast izlaska, kao što Bethesda tradicionalno radi sa svim svojim naslovima.

Jedna od najočekivanijih igara ovoga leta – Wolfenstein: Youngblood, dobila je trejler u čast izlaska, kao što Bethesda tradicionalno radi sa svim svojim naslovima.

Trejler prati naracija B.J. Blazkovica, koji u ovoj igri nije glavni protagonista. On savetuje svoje ćerke bliznakinje kako da nemilosrdno pristupaju u borbi sa nacistima.

Soph i Jess imaju zadatak da eliminišu što više nacista u okupiranom Parizu, 80-tih godina prošlog veka.

Trejler nam, takođe, prikazuje i vrste neprijatelja koje nas u igri očekuju, zatim bogate opcije za kastomizaciju i nadogradnju oružja, kao i dosta akcije.

Wolfenstein: Youngblood se dosta razlikuje od ostalih delova serijala, jer poseduje RPG-lite elemente. Kako sve to funkcioniše saznaćemo za nekoliko dana.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će sve verzije biti dostupne istog dana, Bethesda je odlučila da PC igrače obraduje dan ranije. Tako će PC verzija zvanično biti dostupna od 25, dok će na PS4, Xbox One i Switch konzole stići 26. jula.

Danas objavljeno

Red Hat-ov CentOS Stream 9 Linux je stigao

V.R.

Upozorenje da hitno ažurirate podešavanja privatnosti na Android uređaju

V.R.

Slabo prihvatanje Windows 11 operativnog sistema

V.R.

Ostavite komentar