13. Augusta 2021.

Prvo dijete rodila je sa 14 godina, a sad ih ima 11: Muž spava u podrumu da bismo imali mjesta

Big Portal

“Primam mnogo negativnih komentara. Pitaju me često: Imaju li svi istog oca? Imate li televizor?. Želim takvim ljudima da poklonim ogledalo tako da gledaju u njemu sebe i svoja posla”, govori Veronika na TikTok-u.

Ova umetnica živi u domu koji je kupila sa suprugom Martijem (37) u julu 2020, sa svojih desetero dece, Endjuom (16), Adamom (15), Marom (13), Daš (12), Darlom (10), Marvelusom (8), Martalijom (6), Amelijom (4), Delilom (3) i Donovanom (1).

Potrošila je oko 1,5 hiljada funti na preuređenje doma koji sada vredi oko 71 hiljadu funti.

“Ne morate da kupite skupu kuću. Uštedite svoj novac i preuredite dom koji će na kraju više vredeti. Potražite investicione nekretnine da vidite šta vam je u blizini”, savetovala je Veronika.

https://www.instagram.com/p/CRsezvTj9Th/

Za časopis Fabulous ispričala je kako je neočekivano zatrudnela u školi, nakon čega se udala i razvela od svog tadašnjeg dečka, oca njene najstarije dvoje dece.

“Srednju školu sam završila s odličnim uspehom, pokušala sam da idem i na fakultet, ali sam se oba puta razbolela, imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine”, priča majka.

S obzirom da ih je tako puno, njen muž spava u podrumu kako bi deca imala više prostora.

https://www.instagram.com/p/CSIRCEyHSOl/

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje svoje velike porodice, kaže da nikada ne koristi kontracepciju.

“Neka su deca bila planirana. Ali ne mogu uzeti pilulu jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka. Želela bih da imam još šestoro dece. U trudnoći sam provela osam i po godina”, govori Veronika.

S toliko dece teško je ići negde, pa je nedavno kupila stari školski autobus za 3 hiljade dolara preko aukcije kako bi mogla da vozi svu svoju decu.

“Nemamo mnogo troškova. Posedujemo kuću s devet spavaćih soba, sada i autobus, a nemamo hipoteku”, kaže ona.

Jedina pomoć koju dobijaju je hrana.

“Molim vas, nemojte me mrzeti, ali dobijamo pomoć u hrani. Barem privremeno dok moja prodaja slika ne krene”, rekla je u jednom videozapisu na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Bykd_UHF7rQ/

Veronika dobija puno negativnih komentara u kojima joj ljudi govore da ne bi trebala imati tako veliku porodicu.

Neki od komentara su: Silazi s TikToka, idi i pobrini se za svoju apsolutno nepotrebnu količinu dece, Nikoga nije briga što imaš 11-ero dece. Dobijate mržnju jer doslovno niste sposobni da odgajate 11 dece…

“Ovo je bila sudbina i tako je trebalo da bude. Moja deca su voljena”, odgovorila je Veronika.

Za sebe kaže kako nije preterano stroga, ali ima pravila koja su važna, a to je da joj deca ne puše, ne drogiraju se, ne izlaze s partnerima do 18 godine i da dođu kući pre mraka, piše The Sun.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare