Prvi trejler serije "Kako sam upoznala vašeg oca", tu je i Kim Katral; "Tresem se" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prvi trejler serije “Kako sam upoznala vašeg oca”, tu je i Kim Katral; “Tresem se”

Prvi trejler za “Kako sam upoznala vašeg oca” je tu, i pruža nam prvi uvid na glumce i radnju spinofa planetarno popularnog “Kako sam upoznao vašu majku”.

Nedavno je najavljeno da će spinof serije “Kako sam upoznao vašu majku” biti objavljen u januaru na platformi Hulu.

U novom tizeru, Hilari Daf, koja glumi Sofi, predvodui glumačku ekipu dok pokušavaju da shvate savremenu dejting-scenu u Njujorku, zajedno sa mnoštvom aplikacija i veza za jednu noć.

“Ovo je priča kako sam upoznala vašeg oca”, čuje se naracija, a glas pripada glumici Kim katral – jedinstvenoj Samanti iz serije “Seks i grad”. Ona tumači ulogu Sofi iz budućnosti, koja prepričava svoj život svojoj deci.

“Teško je bilo živeti ‘u trenutku’ 2022. godine, uvek je postojalo neko drugo mesto gde si mogao da budeš, neko drugi sa kim si mogao biti…”

Kamera se zatim prebacuje na mlađu Sofi koja govori svojim prijateljima: “Znam da bi ovo moglo zvučati ludo, ali ove godine sam bio na 87 Tinder sastanaka. Moj poslednji sastanak je bio najgori do sada…’

“Zaista je teško upoznati nekoga i povezati se”, insistira ona dok se upoznajemo sa ostatkom njene ekipe, uključujući Krisa Lujela kao Džesija, Tijen Trana kao Elen i Valentinu, koju igra Fransija Rajs.

“Tresem se”, “Nadam se da su scenaristi naučili lekciju od prethodnog puta”, “Kim Katral je ovde? Jedva čekam prvu epizodu”, samo su neki od komentara na prvi trejler.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar