Prvi put u reklami za žilete prikazane žene s brkovima - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Prvi put u reklami za žilete prikazane žene s brkovima

AMERIČKI proizvođač ženskih žileta Billie nastavlja mijenjati stogodišnju tradiciju i percepciju o dlakama na ženskom tijelu.

Nakon što su prošle godine u njihovoj reklami prvi put prikazane žene s dlakavim pazusima, nogama i drugim dijelovima tijela, sada su otišli korak dalje. 

U njihovoj novoj kampanji naziva “Movember” prvi put su prikazane žene s brkovima s ciljem rušenja tabua o dlakama na ženskom licu, ali i prikupljanja sredstava za liječenje raka prostate i testisa.

https://www.instagram.com/p/B4M7NLqgr7a/?utm_source=ig_embed

Snimljen u jednako razigranom stilu kao i njihova prethodna kampanja, video slavi dlake na ženskom licu koje žene u njemu stilizuju, češljaju i ističu svijetlim ruževima. 

“Imamo vrlo važnu obavijest: I žene imaju brkove. Svijet to možda ne zna jer se trudimo sakriti ih cijeli život. No istina je da ih takođe imamo”, kažu modeli u reklami koja podstiče i žene da ovog novembra ponosno puste svoje brkove i pridruže se inicijativi Movember.

Iako je neobično da brend koji proizvodi žilete podstiče žene da ih ne koriste, kako sami ističu, važnija im je poruka koju šalju.

Index

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar