Prvi put poslije razvoda, Bane Mojićević progovorio o djevojci - BIGportal.ba
Ex Yu

Prvi put poslije razvoda, Bane Mojićević progovorio o djevojci

Djevojka Baneta Mojićevića, raduju se mnogi, mogla bi da bude neka od poznatih dama sa javne scene ili pak, usupješna dama koja vodi život daleko od svijetla reflektora. 

Bane je razvod doživeo kao svoj najveći poraz, ipak, sa suprugom Milicom zbog dece, sina Radoša i ćerke Maše, je ostao u dobrom odnosu. Iako je par još od 2018. prolazio kroz krizu, i pokušavali da spasu brak, Bane i Milica shvatili su da je razvod jedina opcija.

ATA Images

‒ Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Mogu da kažem da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo – rekao je u novembru prošle godine za „Blic“ i dodao da nije bilo nikakvih sukoba, već se ljubav jednostavno ugasila. O ponovnoj ženidbi ne razmišlja, ali novoj ljubavi se raduje.

Kako je Bane sada slobodan, a njegove pesme pune emocije i ljubavi, on je premijerno otkrio šta priželjkuje i da li je spreman za novu ljubav.

– Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju – istakao je Mojićević u emisiji “Premijera” i time potvrdio da trenutno nema devojku, ali da joj se potajno raduje.

Foto: ATA Images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

“Otac i majka su ti Srbi? Zakuni se u Miru Banjac”

Zeljka

Otkrivena tačna cifra koju Darko Lazić duguje za alimentaciju

Zeljka

Svi ga znate kao Radoša Bajića, a njegovo IME je zapravo bilo potpuno DRUGAČIJE

Zeljka

Ostavite komentar