27. Septembra 2022.

Prvi pravi trejler za The Last of Us TV seriju

Big Portal

Poznati detalji

Ono što znamo jeste glumačka postava. Tu su Pedro Paskal kao Džoel, Bela Remzi kao Eli, Nik Oferman kao mnogima omiljeni lik Bil (ne sumnjamo u još jednu maestralnu rolu ovog glumca), sjajni Gabriel Luna kao Tomi, Ana Tov u ulozi Tes, dok će se glumci koji su pozajmljivali glasove u video igri, Ešli Džonson i Troj Barker pojaviti u još uvek neimenovanim ulogama.

Interesantan trejler

Nakon nekoliko nezvaničnih fotografija sa setova, kratkih klipova, kako zvaničnih tako i nezvaničnih i mnogo nagađanja i špekulacija, pred nama je nazjad prvi pravi trejler za jednu od najiščekivanijih televizijskih serija u poslednje vreme (makar kada je gejmerska populacija u pitanju), The Last of Us. Za početak da vam ne spojlujemo, trejler pogledajte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=rBRRDpQ0yc0

Za početak, a kako drugačije, mračna kantri pesma “Alone and Forsaken” legende ovog muzičkog žanra Henka Vilijamsa koja ne samo da ima atmosferu koja odgovara ovoj seriji, već i sam tekst veoma lepo opisuje celokupnu situaciju, kako Eli i Džoela, tako i čitavog čovečanstva.

Dalje, u trejleru po prvi put vidimo (i čujemo) klikere, kao i fenomenalnu scenografiju. Pored toga, tu je veliki broj brzih rezova kao i prelepi završni kadar. Pored toga, tu je i kratki segment za koji nam se čini da bi mogao biti inspirisan kraćom ekspanzijom za originalnu video igru “Left Behind”, što bi moglo doprineti zaokruživanju Eline ličnosti. Na kraju, datum je samo 2023. godina, pa još uvek nema tačnih informacija kada će se ova televizijska serija pojaviti pred publikom. Ali znamo da jedva čekamo, a vi?

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare