30. Augusta 2022.

Prvi posao bio je ČIŠĆENJE TOALETA: Pjevačica iskreno o počecima

Big Portal

Dragica Radosavljević Cakana iza sebe ima bogatu karijeru i brojne hitove. Međutim, u njenom životu nije uvek sve bilo tako glamurozno.

Ona je otkrila da je prvi džeparac zaradila čisteći toalete zajedno sa drugaricom, ali i da se tom prilikom odlično zabavila.

“Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile”, otkrila je pevačica u emisiji “Iz profila”.

https://www.instagram.com/p/BtwjVuJhY9O/?utm_source=ig_embed&ig_rid=27da1610-3e4c-4cf0-9862-6e9ec82a0d1b

Prvi zarađen novac uložila je u renoviranje kupatila u porodičnoj kući.:

“Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka, kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena”, objasnila je u pomenutoj emisiji.

I nakon dugogodišnje karijere tokom koje je uspela sebi da obezbedi lagodniji život, priznaje da ne voli da daje veliki novac na scensku garderobu, kao i da se sama stilizuje:

“Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama, ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim”, ispričala je za “Grand Online”, pa dodala:

“Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da ‘puknem’ puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti”, bila je iskrena pevačica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare