27. Aprila 2022.

Prve informacije za Redmi Note 11T Pro i Note 11T Pro+

Big Portal

Tradicionalno, telefoni ove Note T serije veoma su popularni kod publike zbog odličnog odnosa cene i performansi, pa je veoma zanimljivo videti šta će nam to doneti sledeći model ovog proizvođača.

Za početak, ova linija telefona imaće tri modela – Redmi Note 11TRedmi Note 11T Pro, kao i Redmi Note 11T Pro+. Dakle, još više prostora da se kupci zbune prilikom odabira njihovog novog mobilnog uređaja, jer kompanija Redmi predstavlja stvarno veliki broj mobilnih telefona svojoj publici.

Međutim, u ovom trenutku nisu poznate informacije za osnovni model ove serije, već samo za dva brža modela unutar ove linije. Što se tiče Redmi Note 11T Pro, on će imati ekran dijagonale 6.6 inča kao i bateriju kapaciteta 4.989mAh. Za sada su samo poznate još dimenzije ovog uređaja, a one su 163.64 x 74.39 x 8,8mm.

Redmi Note 11T Pro+ model će imati najverovatnije isti ekran dijagonale 6.6 inča, ali i nešto manji kapacitet baterija od 4.300mAh, što iznenađuje imajući u vidu da je ovo snažniji telefon kome će možda trebati više baterija. Dimenzije ovog telefona identične su kao i kod Redmi 11T Pro modela, što sugeriše da će i dizajn biti najverovatnije vrlo sličan, ako ne i isti.

A šta je sa procesorima i brzinom osvežavanja ekrana? Prema rečima poznatog likstera @DCS, najbrži telefoni ove serije pojaviće se pred publikom sa MediaTek Dimensity 8000 mobilnim čipsetom, a tu će biti i LCD ekrani sa brzinom osvežavanja prikaza od 144Hz. Dakle, to će biti glavne prednosti ovih telefona u odnosu na na konkurenciju, piše Gizchina.

Trenutno, podrobnijih informacija nema, pa tako ne znamo ništa o sistemu kamera, što je segment svakog mobilnog telefona koji je publici veoma bitan. Za to ćemo morati još malo da sačekamo.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare