1. Novembra 2021.

Prve fotografije trudne Maje Berović sa mužem

Big Portal

Maja uživa u trudnoći, koju je na početku krila od javnosti, ali i svog supruga ne eksponira, međutim, kako sada ima predivan povod, pjevačica je na Instagramu podijelila zajedničke kadrove sa Alenom.

Ona je pozirala u pantalonama i topu, dok ju je muž otpozadi grlio i ljubio u glavu, a mazio je i njen trudnički stomak. Emotivan prizor budućih roditelja, koji će u februaru dobiti sina, raznježio je sve.

Podsjetimo, Maja i Alen u braku su od 2016. godine, a upoznali su se kada je ona bila maloljetna, ali je uveliko pjevala. Nakon upoznavanja ubrzo su počeli su da se zabavljaju, ali  i da žive pod istim krovom.

“Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe”, ispričala je jednom prilikom Maja koja je rođena 1987. godine u Ilijašu nadomak Sarajeva, a odrasla je u selu Malešići, kao i u Bratuncu.

https://www.instagram.com/p/CVsyjOSsmGi/?utm_source=ig_web_copy_link

“Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru”, ispričala je Berovićeva, prenosi Telegraf.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspio da napravi veliki uspjeh. Danas je u tom biznisu vrlo ozbiljno. Posjeduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čovjeka.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare