Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Glumica Lili Džejms koaj je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog preljubničke afere sa 20 godina starijim kolegom Dominikom Vestom glumiće zanosnu Pamelu Anderson u seriji “Pam&Tommy” a pojavile su se i prve fotografije sa snimanja.

Krajem prošle godine najavljeno je da će se snimati serija “Pam & Tommy” inspirisana životom slavne Pamele Anderson, a u fokusu će biti njena burna ljubavna priča sa muzičarem Tomijem Lijem.

U osam epizoda ove serije obradiće se i krađa njihovog seks snimka koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih.

Pamela Anderson/Foto:Profimedia

Inače, snimak je ukrao električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a to je uradio kako bi se osvetio Tomiju koji mu nije platio za obavljeni posao.

Slavni bubnjar i atraktivna plavuša bili su u braku od 1995. do 1998, a dobili su i dvojicu sinova u tom periodu – Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu ni uključeni u realizaciju projekta.

Zanosna plavuša pre nekoliko dana rekla je da ne misli ništa dobro o seriji koja se snima.

Lili Džejms/Foto:Profimedia

Posebno je zanimljiv odabir glavnih glumaca u ovom ostvarenju – uloga Pamele dodeljena je britanskoj glumici Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima “Pepeljuga” i “Mama Mia 2”.

Pamela Anderson/Foto:Profimedia

Tomijev lik tumačiće američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten.

Ovaj zgodni glumac publici je najpoznatiji iz kultnog serijala “Osvetnici” gde je igrao negativca Zimskog vojnika.

Na prvim fotografijama, u kojima je Lili Džejms u crvenom kupaćem kostimu, zanosne plave kose, poznatih pokreta, vidljiva je sličnost glumice sa Pamelom Andersen. No, da li je ta sličnost dovoljna, ostaje da vidimo.

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar