17. Maja 2021.

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Big Portal

Krajem prošle godine najavljeno je da će se snimati serija “Pam & Tommy” inspirisana životom slavne Pamele Anderson, a u fokusu će biti njena burna ljubavna priča sa muzičarem Tomijem Lijem.

U osam epizoda ove serije obradiće se i krađa njihovog seks snimka koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih.

Pamela Anderson/Foto:Profimedia

Inače, snimak je ukrao električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a to je uradio kako bi se osvetio Tomiju koji mu nije platio za obavljeni posao.

Slavni bubnjar i atraktivna plavuša bili su u braku od 1995. do 1998, a dobili su i dvojicu sinova u tom periodu – Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu ni uključeni u realizaciju projekta.

Zanosna plavuša pre nekoliko dana rekla je da ne misli ništa dobro o seriji koja se snima.

Lili Džejms/Foto:Profimedia

Posebno je zanimljiv odabir glavnih glumaca u ovom ostvarenju – uloga Pamele dodeljena je britanskoj glumici Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima “Pepeljuga” i “Mama Mia 2”.

Pamela Anderson/Foto:Profimedia

Tomijev lik tumačiće američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten.

Ovaj zgodni glumac publici je najpoznatiji iz kultnog serijala “Osvetnici” gde je igrao negativca Zimskog vojnika.

Na prvim fotografijama, u kojima je Lili Džejms u crvenom kupaćem kostimu, zanosne plave kose, poznatih pokreta, vidljiva je sličnost glumice sa Pamelom Andersen. No, da li je ta sličnost dovoljna, ostaje da vidimo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare