Prve fotografije ColorOS 7 platforme - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Prve fotografije ColorOS 7 platforme

Oppo i Realme se mogu pohvaliti time da su postali najrevolucionarniji brendovi tokom ove godine. Dvije kompanije su uspjele da proizvedu najviše preporučivane uređaje, kao što su Realme 3 Pro i Oppo Reno2 Z.

Ono što, pored cene i odgovarajućih specifikacija, ovi telefoni imaju to je ColorOS 7 personalizovani korisnički interfejs.

ColorOS je u prošlosti bio meta velikog broja kritika, ali sa ColorOS 7 verzijom dosta toga će se izmeniti na polju softvera, a ponajviše zahvaljujući sličnosti sa izvornom verzijom Androida. Sada su se pojavili screenshotovi, koji navodno prikazuju novi sloj prilagpđavanja OS-a.

Pre nekoliko nedelja, pojavile su se informacije da će ColorOS 7 biti sličniji Android Stock verziji nego ranije varijante. Sada su tu prvi screenshotovi platforme, koji pokazuju da je OS veoma sličan onome što smo do sada viđali u prethodnim verzijama. Ovo se, svakako neće dopasti svima, posebno ako se ima na umu azijski uticaj na dizajn, ali su primetne velike izmene u ikonicama, menijima i baru za obaveštenja.


ColorOS 7 će omogućavati da se menjaju veličine launcher ikonica i tekstova. Očekivani tamni mod i duboko prilagođavanje Always-on displeja će takođe biti implementirani. Očekuje se da će dosta izmena biti implementirano u budućem periodu, jer su fotografije identifikovane kao deo beta verzije interfejsa.

Izvor: Benchmark/GizChina

Danas objavljeno

MediaTek Dimensity 2000 benčmark pokazuje prednost u odnosu na Snapdragon 888

Zeljka

God of War na PC stiže u januaru 2022. godine

Zeljka

Tramp želi da parira Tviteru i Fejsbuku – pokreće vlastitu platformu Istina

Zeljka

Ostavite komentar