Prva životinja koju vidite govori mnogo o vašoj ličnosti - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Prva životinja koju vidite govori mnogo o vašoj ličnosti

Njuškanje majice jedan je od načina da saznate mnogo toga o nečijoj ličnosti, jer miris znoja može reći da li vam je neko srodna duša ili ne.

Naš savjet je da se ne služite baš ovom metodom, jer i nije baš ugodna. Uvijek možete pokušati s nečim mnogo boljim. Znamo da je stvarnost je obično onakva kakvu je mi vidimo, a to viđenje zavisi o našem temperamentu, odrastanju i iskustvu. Ukratko to je sve ono što nas oblikuje kao osobu.  Zbog toga na duhovit i zanimljiv način odredite nečiju ličnost uz pomoć životinja.

Leptir

Leptir označava osjetljivu osobu s osjetljivom dušom. Zonu komfora može napustiti veoma brzo i bez problema krenuti naprijed. Otvoreni su za nova iskustva i znanje. Žive danas i bez razmišljanja o budućnosti. Vole biti u središtu pažnje i prate modne trendove. Osobe koje vide leptira na slici su obično romantične i obično sanjaju i dopuštaju umu da luta. Uzimaju samo najbolje od života, pozitivne su osobe koje pokušavaju naći pozitivne aspekte u svakoj životnoj situaciji.

Orao

Oni koji su prvo vidjeli orla mogu biti pomalo arogantni ali i ponosni. Samouvjereni su i spremni da brane svoje mišljenje. Ne plaše se poteškoća i prepreka te svaku od njih savladaju dostojanstveno. Ne dopuštaju da neko uznemirava njihov privatni prostor i vole da diktiraju vlastita pravila. Obraćaju pažnju na detalje i uočavaju sitnice koje na prvi pogled i ne izgledaju tako interesantno, ali mnogo govore o osobi i situaciji.

Pas

Ukoliko odmah primjete psa, to znači da su ljubazna i prijateljska osoba koja ne voli biti sama. Cijene svoje najdraže i spremni su ih podržati u svakoj situaciji. Vjerni su svojim uvjerenjima. Iskrene su osobe s kojima je lako komunicirati. Nemaju problema s povjerenjem i lako ćete razumjeti druge osobe njihove emocije i raspoloženje. Ljudi kojima su okruženi mogu računati na njih i biti svjesni da će im uvijek pomoći.

Zec

Blaga i osjetljiva osoba primjetit će prvo zeca. Vrlo su oprezni o načinu na koji komunicirate s drugima i uvijek pokušavaju razumjeti emocije druge osobe kako ih ne bi uvrijedili. Lako im možete povrijediti osjećaje. Ne žure kada je riječ o riješavanju problema i zapravo se skrivaju od njih. Boje se promjena i teško napuštaju zonu komfora. Nježne i dobroćudne su osobe koje pokušavaju vidjeti najbolje u svim ljudima i pomažu im da postanu što bolji.

(L.B.)

Mačka

Mačka pokazuje koliko je neko samouvjerena i nezavisna osoba. Ne boje se pokazati svoj snažan karakter i iskoriste sve što ide u njihovu korist. Fleksibilni su prema promjenljivim uvjetima i sposobni su da se prilagode drugim osobama. Ne ovise o mišljenjima drugih i slijede jasno definisani plan.

Azra.ba

Danas objavljeno

Svi znamo kako je završila, ali kakvu je gitaru imala Marija Antoaneta…

Vanja A

Skandal: Njemački političar ostavio suprugu i troje djece zbog glumice iz filmova za odrasle

Vanja A

Ko je moćna crnka s kojom se pojavio Rodžer Federer i gde je nestala Mirka

Vanja A

Ostavite komentar