Prva uloga posle optužbi za zlostavljanje: Džoni Dep - kralj - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prva uloga posle optužbi za zlostavljanje: Džoni Dep – kralj

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi Čudesne zveri na zahtev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promenile.

Kako piše “The Hollywood Reporter”, Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Majven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog leta.

Glumac je svoju poslednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je tim filmom hteo da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspelo.

Nedavno je izašao prvi tizer za najnoviji “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, u kome su obožavaoci prvi put videli Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, koga je ranije glumio Džoni Dep, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što Dep više nije dio franšize.

Danas objavljeno

Dječak sa nevjerovatnom preciznošću savija svoje MAJICE: Isprobajte i vi ovaj način

Zeljka

“Konačno, evo prave nje”: Fotke Kim Kardašijan nakon što se tek probudila

Zeljka

Vangelis je stvarao nevjerovatnu filmsku muziku, ali najveće remek-djelo je ipak “666”

Zeljka

Ostavite komentar