16. Oktobra 2019.

Prva reakcija Beograda na upad ROSU na sjever Kosova

Big Portal

“Cilj je da se život Srbima na KiM učini nemogućim, da se Srbi kriminalizuju i zastraše”, naveo je Đurić, gostujući na Pinku.

On je dodao i da su kosovski specijalci oko šest sati napustili sjever Kosovske Mitrovice i uputili se ka jugu.

Đurić je pozvao Prištinu da se “ne igra sa mirom na Kosovu”.

Podsjećamo, rano jutros u akciji ROSU na sjeveru Kosova izvedena je policijska operacija izvedena na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odjeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca R. B. uključenog u nalog za pretragu, dok je osumnjičeni još jedan policajac, ali se za njim traga.

Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplijenjena još dva komada oružja i municija”, naveo je Keljani za KoSSev.

Danas je inače i 21 mjesec od ubistva Olivera Ivanovića. U državnom vrhu Srbije za Sputnjik je potvrđeno da je akcija izvedena rano jutros.

Državni vrh ima neprekidne konsultacije, a o akciji na sjeveru Koseva su već obaviješteni Brisel, Washington, Moskva i Peking, piše Sputnjik.

U saopštenju kosovske policije je potvrđeno da je u ranim jutarnjim satima na sjeveru Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare