Prva objava Marije Karan nakon INCIDENTA sa dečkom: Glumica se povukla, a sad pljušte komentari - BIGportal.ba
Ex Yu

Prva objava Marije Karan nakon INCIDENTA sa dečkom: Glumica se povukla, a sad pljušte komentari

Glumica Marija Karan (39) objavila je prvu fotografiju na svom Instagram profilu nakon incidenta sa dečkom Vladanom Balabanom.

Glumica nije objavila ništa što ima veze sa tom temom, već je podelila fotografiju na kojoj sjajno izgleda, sa crvenim ružem na usnama, uz kratak komentar:

– Prelepa jesen!

Usledili su brojni komplimenti, a među njima i pohvala Biljane Tipsarević, koja joj je poručila da je prelepa.

Da podsetimo, incident između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana desio se u subotu 6. novembra, a glumica je pre otprilike tri nedelje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu dala izjavu tim povodom.

Kako smo pisali, nakon izjava dva svedoka na redu je i veštačenje sigurnosnih kamera, koje će pokazati šta se tačno dogodilo u noći incidenta.

Glumicu Mariju Karan je, podsetimo, te noći dečko Vladan Balaban navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Takođe, Marija je i izveštaj iz Urgentnog centra objasnila kao “slučajnu” povredu tokom rasprave sa momkom. Inače, Vladan Balaban je odmah nakon incidenta preko svog advokata Radomira Munižabe izjavio:

– Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik.

Tužilaštvo je ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti, a glumica je odlučila da neće goniti Balabana po privatnoj tužbi.

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar