Prva dama Amerike diktira modni trend za proljeće - BIGportal.ba
Magazin Moda

Prva dama Amerike diktira modni trend za proljeće

Džil Bajden, supruga američkog predsednika Džoa Bajdena, posetila je osnovnu školu “Benjamin Franklin” u Konektikatu i srednju školu “Fort LeBoeuf” u Pensilvaniji, koje su nedavno ponovno počele sa nastavom uživo.

Sa profesorima i roditeljima razgovarala je o merama koje su škole preduzele sa ciljem sprečavanja zaraze od koronavirusa i o važnosti ispunjavanja obrazovnih, društvenih i emocionalnih potreba učenika.

I sama je profesorka engleskog jezika pa se angažovala oko što normalnijeg funkcioniranja školskog sistema u vreme pandemije pa je poseta dvema školama bio logičan potez prve dame SAD-a.

Za tu poslovnu dužnost Džil je odabrala odevnu kombinaciju koja odiše jednostavnom elegancijom.

Obukla je belu haljinu dužine do ispod kolena koja lepo prati liniju tela, dok je gore nosila sako klasičnog kroja u prljavo roze boji.

Foto: Profimedia

Pažnju su privukle i cipele američke prve dame, model na visoku potpeticu od brušene kože u najnežnijoj nijansi roze boje. Štikle imaju i jedan vrlo romantični detalj, vezuju se oko zloba. Cipele idealne za prolećne dane Džil Bajden je nosila uz mrežaste najlonke boje kože koje prolepšavaju noge i sakrivaju eventualne nedostatke.

I maske za lice postale su neizostavni modni dodatak, a prva dama SAD-a boju svoje maske uskladila je s bojom sakoa.

Danas objavljeno

Sumanuto: Kardi Bi kupila ćerki poklone od 29 hiljada dolara

Vanja A

Balensijaga i Ramštajn – saradnja koju niko nije želio

Vanja A

Četiri dana nakon Philipove smrti kraljica se vratila dužnostima

Vanja A

Ostavite komentar