Pružam joj sve što poželi: Ljubavna priča Konora Megregora i njegove Di - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pružam joj sve što poželi: Ljubavna priča Konora Megregora i njegove Di

Najplaćeniji sportista na svetu čije godišnja zarada iznosi 180 miliona, Konor MekGregor nedavno je prošetao Los Anđelesom sa verenicom Di Devlin.

Ležerni i opušteni, Konor i Di su pazarili u jednoj prodavnici, a sudeći po fotografijama uživali su zajedno u slobodnom vremenu.

Nakon toga, par zajedno sa decom Konorom Mlađim, Krojom i Rajanom uslikan je i u Majamiju dok uživaju na letovanju i uglavno ih viđamo u opuštenim varijantama.

Foto: Profimedia

Par se upoznao 2008. godine, na jednoj proslavi, baš kada je Irac odustao od vodoinstalaterskog zanata i odlučio da se posveti svojoj MMA karijeri:

“Pozvao sam je i samo smo počeli da ćaskamo. Delovala je kao dobra devojka, a ja volim dobre devojke”, sportista je objasnio zašto mu je Devlinova privukla pažnju.

Takođe i Di je priznala da ju je Megregor odmah privukao.

“Već je počeo da trenira kad smo se upoznali, pa sam se stvarno divila njegovoj posvećenosti”, rekla je ona.

Jednom prilikom za “Miror” Konor je izjavio da nije uvek bilo lako i lepo, ali su uvek su imali odnos pun ljubavi i podrške:

“Moja devojka je godinama radila veoma naporno i ostala uz mene kad nisam imao bukvalno ništa. To što sad mogu da priuštim da ona ne mora da radi, pružim joj sve što poželi i proputuje svet ispunjava me ponosom”, kazao je.

Takođe je isticao da ne bi uspeo bez nje:

“Svakog dana, otkako sam započeo karijeru, ona me je podržavala. Vozila me je u teretanu, slušala o mojim snovima. Di je spasla moj život. Ne bih bio tu gde jesam da nije nje, to je sigurno. Sve što radim, radim zbog nje.”

Megregor i Devlinova dobili su prvo dete 2017. godine, kada je rođen njihov sin Konor Mlađi, a dve godine kasnije stigla je i ćerkica Kroja. Ove godine Di je donela na svet i malog Rajana.

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar