"Pršte naslovi, pršte fotografije" – konačno se oglasio Milan Popović, Severinin bivši partner - BIGportal.ba
Ex Yu

“Pršte naslovi, pršte fotografije” – konačno se oglasio Milan Popović, Severinin bivši partner

Milan Popović, bivši partner pevačice Severine Vučković je odlučio da prekine medijsku tišinu.

Naime, on se nije oglašavao nakon što je njegova bivša partnerka Severina dala intervju portal H-Alter, koji je podigao mnogo prašine.

Podsetimo, Severina Vučković je u tom intervjuu iznela teške optužbe na račun hrvatskog sistema socijalnog rada zbog svega što je doživela u borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Vučkovićeva je iznela teške optužbe na adrese mnogih, javnosti više ili manje poznatih, pojedinaca i institucija.

Osim bivšeg partnera Milana Popovića, prozvala je Centar za socijalni rad, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske saradnike.

Milan Popović je rešio da se oglasi, pa je preko svog advokata Frana Olujića, poslao zahtev portalu H-Alter da isprave netačne i nepotpune informacije.

“U navedenom intervjuu gospođa Severina Vučković iznela je senzacionalističke, neistinite i zlonamerne navode, vezane uz lični i porodični život gospodina Milana Popovića, njegovu ličnost, kao i subjektivan stav o toku postupaka vezanih uz starateljstvo nad zajedničkim maloletnim detetom”, stoji u zahtevu u kojem je navedeno i sledeće.

“Više je nego jasno da cilj pisanja, kao i kompletna oprema teksta, nije bio objektivno izveštavanje javnosti, već senzacionalizam, od kojeg pršte naslovi, podnaslovi i fotografije, kao i pritisak na institucije upletene u postupak starateljstva nad zajedničkim maloletnim detetom.”

Dalje se u zahtevu napominje da se ovakvim pisanjem Milan Popović predstavlja kao zlostavljač, kao i da ga novinarka portala Jelena Jindra nije kontaktirala kako bi saznala drugu stranu priče.

Navodi se da su u tekstu izneti neistiniti, zlonamerni i senzacionalistički navodi, pa je tako neistina da bi gospodin Popović navodno rekao da neće dopustiti da novinari slikaju dete ako ne plate najmanje 50.000 evra, već upravo suprotno, gospodin Popović je od samog trenutka rođenja deteta, pa sve do danas, istrajao u tome da njihovo zajedničko maloletno dete ne bude izloženo javnosti i društvenim mrežama, a što dokazuje i činjenica da je u cilju zaštite ličnosti njihovog zajedničkog deteta inicirao adekvatne sudske postupke kojima je onemogućio pevačicu da objavljuje fotografije njihovog sina.

U moru izjava za koje Milan Popović tvrdi da su neistinite, u zahtevu se navodi da nije istina da je Popović imao ikakav dogovor sa Poliklinikom za zaštitu dece i mladi Grada Zagreba, da je laž da je zabranjivao svom sinu da se druži s decom u vrtiću i van vrtića, kao i da nije istina da je izvadio pasoš Republike Srbije za maloletno dete bez saglasnosti majke, što je navodno pevačici i te kako poznato.

Takođe,nije istina da je gospodin Milan Popović dozvolu boravka u Republici Hrvatskoj uspeo da dobije iako ne živi u Zagrebu, upravo suprotno – onima nekretnine i imovinu u Republici Hrvatskoj, pri čemu se ističu i značajne investicije u nekretnine upravo u Republici Hrvatskoj. Osim toga, nadležna porezna uprava izdala je potvrdu o rezidentnosti u Republici Hrvatskoj.

Takođe se navodi da nije istina da je Milan Popović branio da u školu koju pohađa njihov sin dolazi očuh, sada već bivši Severinin muž, što je i vidljivo iz sadržaja liste osoba koje mogu dete da pokupe iz škole, a koju je potpisao upravo Milan Popović.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar