17. Novembra 2021.

Prste da poližete: Ukusni kaneloni sa šunkom i kačkavaljem

Big Portal

Sve što vam je potrebno već imate u frižideru, a treba vam svega nekoliko minuta i malo strpljenja.

Sastojci:

Lazanje

200 grama šunke

200 grama suvog vrata

150 grama listova kačkavalja

200 grama kisele pavlake

Kečap

1 jaje

Rendani kačkavalj

Priprema:

Lazanje obariti u vodi od 5 do 6 minuta. Obarene lazanje staviti u hladnu vodu, pa na krpu da upije vodu. U međuvremenu, pomešajte pavlaku i jaje.

Na list lazanje namazati pavlaku, pa staviti šunku.

Preko šunke premazati pavlaku, pa poređati suvi vrat.

Preko ide, opet, pavlaka, pa list kačkavalja, pa pavlaka i na kraju kečap.

Uviti u rolnicu i ređati u podmazan pleh.

Peći na 200 stepeni oko 35 minuta.

Pogledajte korak po korak uputstvo za pripremu:

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare