25. Maja 2022.

Prozivao Elvisa, a sad radi muziku za film o kralju

Big Portal

Neki od vrhunskih svetskih umetnika kao što su Dodža Ket, Eminem i Si Lo Grin, Džek Vajt i Maneskin, da nabrojimo samo neke, moći će da se čuju u ovom filmu.Dok je većina ljubitelja muzike bila oduševljena listom, nekolicina je bila šokirana i uznemirena kada su videli da se rep ikona Eminem pojavljuje u filmu zasnovanom na životu legende rokenrola.

Eminem je u ponedeljak, 23. maja, na Instagramu podelio isečak svoje pesme iz filma pod nazivom “King and me” u kom se pojavljuje i kultni muzičar Si Lo Grin. Korisnici društvenih mreža brzo su podsetili da je reper isprozivao Elvisa Prislija u svom hit singlu “Without Me”, a istovremeno ga je imitirao u muzičkom spotu za pomenutu pesmu.

“Nisam prvi kralj kontroverze. Ja sam najgora stvar koja se desila još od Elvisa Prislija. Da radim crnačku muziku tako sebično i koristim je da se obogatim”, repovao je Eminem 2002. godine.

U 2009. godini, Eminem je očigledno promenio mišljenje pošto je hvalio pokojnu ikonu i cenio Prislija kao plesača.

U intervjuu za Metro Times, Eminem je izjavio: “Nikad nisam bio pravi Elvisov fan. Ipak, reći ću vam jednu stvar. Gajim poštovanje prema tom čoveku. Pa, očigledno je bio veliki umetnik, ali ja jednostavno nikada nisam bio u njegovoj muzici.”

“Ali reći ću jedno, umeo je da pleše. Namučio sam se kad sam morao da naučim pokrete za “Jailhouse rock” za potrebe spota”, dodao je on.

Obožavatelji nisu bili presrećni što se Eminem pojavio na soundtracku za film “Elvis”, rekao je jedan.

“Sve smeće koje je Eminem pričao o Elvisu, sada želi da bude deo muzike za film o Elvisu”, prokomentarisao je jedan tviteraš, da bi drugi rekao: “Ironično što je Eminem na saundtreku o belom tipu koji je ukrao muziku od crnaca”.

https://www.instagram.com/tv/Cd59gRdjUtU/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare