Provodadžija Emina Jahović: Spaja Natašu Bekvalac sa bogatim Turčinom - BIGportal.ba
Ex Yu

Provodadžija Emina Jahović: Spaja Natašu Bekvalac sa bogatim Turčinom

Emina Jahović nedavno je upoznala Natašu Bekvalac sa bliskim prijateljem svog dečka, turskog milijardera Sadetina Sarana i ubijeđena je da bi njih dvoje bili odličan par.

“Dok su pričale o ravodima, Jahović joj je rekla kako je našla sreću pored Sadettina i da joj je žao što Bekvalčeva već godinu dana sama. Obećala joj je da će joj naći pravog muškarca,” ističe izvor magazina Hit.

Iako se Nata samo nasmejala, Emina se bacila na posao, pa je početkom leta upoznala turskog biznismena sa Natašom. “Reč je o čoveku koji zbog posla putuje širom sveta, pa mu ne bi bio problem da se neko vreme viđaju na relaciji Srbija-Turska. Plus mu je i to što voli decu, s obzirom na to da Bekvalčeva ima dve ćerke. Emina mu je pošteno nahvalila koleginicu i pokazala njene fotografije. Rekao je da je prelepa i pristao da je upozna,” dodao je izvor.

Čim je Nataša stigla u Tursku, kako bi radila na pesmi, upoznali su se i već dan kasnije svi zajedno bili na jahti.

“Nataša je naglasila da nije sigurna kako bi njihova veza funkcionisala pošto ne žive u istoj državi. Ona nikada ne bi napustila Srbiju, posebno zbog ćerki Katje i Hane, kojima očevki žive ovde,” dodao je izvor.

“Uporna je i ne odustaje od ideje da ih smuva. Počela je da planira zajedničko putovanje po Evropi, na koje bi trebalo svi zajedno da odu u oktobru. Trenutno ubeđuje Natašu da pristane,” završava priču sagovornik blizak pevačici.

Danas objavljeno

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Komemoracija Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar