Provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio u podrumu i to nije najgore! - BIGportal.ba
Ex Yu

Provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio u podrumu i to nije najgore!

Policija na Kipru uhapsila je nedavno muškarca koji je provalo u kuću folk dive. Kada su ga priveli, on je vikao: “Ona je moja žena”

Policija na Kipru uhapsila je nedavno muškarca koji je provalo u kuću folk dive. Kada su ga priveli, on je vikao: “Ona je moja žena”

-On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: “Zašto me hapsite, ovo je moja žena!”, aludarajući na Cecu – rekao je izvor koji je bio upućen u priču i dodao:

– On je odmah deportovan za Srbiju po prijavi koja je podneta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje.

Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu – tvrdi izvor.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar