Prošlo je deset godina od videa 'Bože, Petra' - BIGportal.ba
Ex Yu

Prošlo je deset godina od videa ‘Bože, Petra’

I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo zato što ću biti popularna, ispričala je Petra.

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su prije desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obilježila život. 

–  Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografisala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali prije je toga bilo više – rekla je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

Djevojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i ‘pravu’ Petru. Natalija nije mogla vjerovati da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’. 

– I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra. 

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali onaj ‘originalan’ pogledan je preko 3,3 miliona puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

– Da sečeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

Pored toga, Natalija je nasmijavala gledaoce i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako ‘jadna’ Petra gotovo da i nije mogla doći do riječi, ali Natalija joj je cijelo vrijeme govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’. 

Jovana Maletić, voditeljka emisije ‘Flashback’ u kojoj se prisjećaju ljudi koji su bili prije popularni, sjeća se i Natalije. 

– Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je ‘Bože, Petra’ jer je to tako ostalo – rekla je Jovana. 

24sata.hr
foto: screenshot/

Danas objavljeno

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Sindi otkrila u kakvom joj je stanju sestra nakon priča da je završila na psihijatriji!

Zeljka

Zaigrala se u fotošopu: Zbog ovog poteza Dare Bubamare se svi smiju

Zeljka

Ostavite komentar