Prošle su tri tužne godine od odlaska čuvene Milene Dravić - BIGportal.ba
Ex Yu

Prošle su tri tužne godine od odlaska čuvene Milene Dravić

NAJVEĆA srpska i jugoslovenska glumica Milena Dravić preminula je u noći između 13. i 14. oktobra 2018. godine u KBC Bežanijska kosa.

U Aleji zaslužnih građana, gde Dravićeva počiva kraj svog voljenog supruga Dragana Nikolića, svake godine okupe se njeni prijatelji da svojoj dragoj Mileni polože cveće i upale sveću. I danas neće biti drugačije, a na Novog groblju u Beogradu porodica Dravić će se okupiti u 11.30 da održi trogodišnji pomen.

Poznata glumica nije imala dece, ali svoju bratanicu Vericu je volela kao svoje dete. Ona i njen Rade Dravić su se oglasili kratkom porukom, gde su poručili da nema dana da na nju ne pomisle.

– Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre – piše u čitulji.

Milenu Dravić, bez završene akademije, voleli su svi, a publika ju je obožavala. U karijeri dužoj od pola veka snimila je 90 filmova, a najpoznatiji u kojima je ostvarila nezaboravne uloge su, između ostalih, “Prekobrojna”, “LJubavni život Budimira Trajkovića”, “Kozara”, “Bitka na Neretvi”, “Una”, “Rad na određeno vreme”, “Nije lako s muškarcima” i “Zona Zamfirova”.

Milena i njen suprug Dragan Nikolić nedavno su dobili svoj skver na Vračaru.

Danas objavljeno

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Ostavite komentar