“PROPUSTILA SAM PRILIKU DA SE ODSELIM” Otvoreno o krizi u braku i budućnosti sina - BIGportal.ba
Ex Yu

“PROPUSTILA SAM PRILIKU DA SE ODSELIM” Otvoreno o krizi u braku i budućnosti sina

Voditeljka Sanja Marinković trenutno se odmara sa sinom Strahinjom u tropskim krajevima, a kako kaže, na muškarce koji joj se udvaraju ne obraća pažnju jer je okupirana jednom osobom.

Atraktivna voditeljka Sanja Marinković dok krstari Karipskim morem otkriva zašto više para troši na putovanja nego na skupe krpice.

– Jedna sam od onih žena i majki koja ne voli da troši novac na skupe torbe, cipele, namještaj, kvadrate, kozmetičare, automobile, već samo na putovanja. Oduvijek sam se trudila da udovoljim željama svog sina i od malih nogu smo ga tata i ja zarazili ljubavlju prema avanturama, bilo da je riječ o planinarenju, skijanju, krstarenju. Proputovao je sa nama za svojih dvanaest godina od Dalekog istoka do Meksika i vjerujem da je to veće bogatstvo od svih igračaka i gedžeta koje možemo da mu priuštimo. Nažalost, strahujemo i tata i ja od novih tinejdžerskih vrijednosti koji se serviraju djeci i često se pitam da li su krivi roditelji koji su izgubili djecu ili je istina da su djeca izgubila roditelje. Na proputovanju od Majamija do Meksika koristim svaki trenutak da se zajedno bavimo sportom, pričamo, družimo se i šalimo na račun onog drugog i, vjerujte mi, imam savršenog partnera za plovidbu. O karti u jednom pravcu i budućnosti van Srbije još je rano da govorim u Strahinjino ime. Ja sam svoju priliku imala kao tinejdžerka, ali sam je svjesno propustila i nije mi žao – kaže Sanja za Blic, a na pitanje da li joj se na odmoru udvara neki muškarac, budući da važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, kaže:– Oduvijek sam bila od onih žena koja ima samo jednu simpatiju i druge najčešće ni ne primećuje. Sigurna sam sa su mi u životu zbog toga neki možda ljepši i bolji od te moje promakli. Uvijek sam čekala da li će me pogledati ta jedna moja simpatija. Već dugo nikoga ni ne gledam, niti primjećujem.

Ona će u martu ove godine napuniti 46 godina, a izgleda nikad bolje.

– Nijedna od nas koja gazi zrele godine zaista ne smije da priželjkuje priznanja koja su dragocijena dvadesetogodišnjakinjama, ma koliko da joj laskaju. Niti mi godine trebaju niti želim da ih brojim, najbitnije mi je kako se osjećam. Za petnaest dana punim 46 godina i trudim se sa budem svoja, slobodna i zadovoljna i zato se njegujem, treniram i pravilno hranim. Drago mi je kada svakoga dana dobijem na desetine poruka žena koje uz moju platformu vježbaju i srećna sam što ih svojom slikom u javnosti i stavovima na društvenim mrežama motivišem da budu sebi najveća ljubav – objasnila je Sanja.

Sanja Marinković nije imala problema da otvoreno priča o krizi u braku. Za nešto takvo je trebalo mnogo hrabrosti.

– Nije lako nijednoj javnoj ličnosti koja ima dijete da govori o bilo kojoj krizi u životu kroz koju prolazi javno, a naročito kada je riječ o ljubavi, braku ili porodici. Bila sam iskrena pred mojom publikom i iznijela detalje koji govore o nekim manje lijepim trenucima jer sam osjetila moralnu obavezu kao autor najgledanije emisije na ovim prostorima “Magazin in” u kojoj se obraćam milionskom gledalištu skoro dvije decenije i gdje su najčešće teme vezane i za krize u ljubavi, pa i u braku. Pred Novu godinu sam poželjela da budem najvoljenija žena da li sa potpisom ili bez njega – izjavila je Sanja.

Danas objavljeno

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Teodora Džehverović zaludjela pratioce provokativnim fotkama sa plaže

V.R.

Zorica Marković objavila sliku iz mladosti

V.R.

Ostavite komentar