25. Marta 2021.

Propali brakovi Dženifer Garner i njeni planovi za budućnost

Big Portal

“Nije vreme za to i ne želim da komplikujem. Dobro sam”, izjavila je Garner (48) u svom novom intervjuu za američki magazin “People”.

U bračnu luku do sada je uplovljavala dva puta, a danas ima mišljenje kako izgovaranje sudobonosnog ‘da’ više nije za nju, iako još uvek gaji neke nade za budućnost.

“Tako sam daleko od još jednog venčanja, mada ne verujem da ću zauvek da budem singl”, ističe glumica.

Garner je prethodno bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a posle isto sa glumcem Benom Aflekom sa kojim ima troje dece, Vajolet (15), Serahinu (12) i devetogodišnjeg Semjuela.

Svoju vezu krunisali su brakom 2005. godine, da bi se deset godina kasnije razišli. Svoj razvod završili su u avgustu 2018. godine usred Aflekove borbe sa zavisnošću od alkohola.

Sa Skotom Folijem u braku je bila od 2000. do 2004. godine, a nedavno su je povezivali sa Džonom Milerom, predsednikom kompanije “Cali Group” sa kojim se razišla neposredno pre prvog talasa pandemije koronavirusa u martu prošle godine.

Kako je otkrila, u karantinu obožava da provodi vreme sa svojom decom i u potpunosti je zadovoljna svojim životom singl osobe.

“Naučila sam da sam prilično snažna osoba. Osećam se dobro kada sam sama u kući ili kada mi društvo prave deca. Naravno da imam svoje trenutke slabosti, ali veći deo vremena se osećam dobro”, priznaje Garner koja ipak čezne za vremenima kada je znala da uskoči u avion i ode na filmski set.

“Volim da budem kod kuće sa svojom decom, ali ponekad mi nedostaju dani kada bih odlazila na različite filmske lokacije”, dodaje.

Njen bivši suprug, oskarovac Ben Aflek, prošle godine u jeku pandemije koronavirusa započeo je vezu sa kubanskom glumicom Anom de Armas, ali su raskinuli ranije ove godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare