1. Jula 2020.

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića u Tešnju

Big Portal

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj 27. juna obavijestili su policijske službenike MUP-a RS, da se u Tešnju, na parking prostoru u Ulici Huseina Kapetana Gardaševića nalazi parkirano vozilo golf 7 bijele boje /O03-K-770/, a koje je koristio Benedi Đukanović osumnjičeni u krivičnom predmetu “Teško ubistvo Slaviše Krunića i drugih”.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske obavijestili su postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta, koja je naložila da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od mjesno nadležne Policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika ove uprave”,

Isti dan uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika MUP-a RS.

Nakon izvršenog uviđaja, navedeno vozilo prevezeno je u krug policijske stanice Tešanj.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet preuzeli su danas vozilo, nakon čega će isto biti deponovano u depozit Policijske uprave Banjaluka, gdje će se dalje preduzimati potrebne mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg Tuzilastva.

Slaviša Krunić, vlasnik kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, ubijen je u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavu u Glamočanima kod Banjaluke. Osim njega, ubijen je jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović kao inapadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Benedi Đukanović za kojim je bila raspisana potjernica zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića predao se sarajevskoj policiji 12. juna prošle godine.

Đukanović je bio u bjekstvu od 22. aprila kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima, kod Laktaša.

(Nezavisne)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare