Pronađeno tijelo u Neretvi - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Pronađeno tijelo u Neretvi

Tijelo nepoznate osobe pronađeno je sinoć u rijeci Neretvi u blizini Mostara, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona. Kako piše u izvještaju, sinoć oko 21.50 sati Policijska stanica Mostar Jug je obaviještena od strane ribara da je u koritu rijeke Neretve u Bačevićima, ispod restorana AL kombinata,…

Tijelo nepoznate osobe pronađeno je sinoć u rijeci Neretvi u blizini Mostara, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako piše u izvještaju, sinoć oko 21.50 sati Policijska stanica Mostar Jug je obaviještena od strane ribara da je u koritu rijeke Neretve u Bačevićima, ispod restorana AL kombinata, primijećeno tijelo u vodi.

Odmah su na mjesto događaja izašli pripadnici policije, Hitne pomoći i dežurni OKP PU Mostar. Tijelo je izvučeno na obalu i siljede daljnje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, piše N1.

Podsjećamo, u posljednjih nekoliko sedmica u Bosni i Hercegovini zabilježeno je nekoliko slučaja utapanja. Protekle sedmice u rijeci Drini kod mjesta Kozluk utopio se dvadesetpetogodišnji mladić, a nešto ranije, u rijeci Uni utopio se migrant iz Avganistana.

Proteklog vikenda, u Jablaničkom jezeru utopio se mladić iz Sarajeva.

Danas objavljeno

Turska bijesna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtjev

M.

Izjava Turkovićeve dokaz da se raspala spoljna politika BiH

M.

Navijači u Australiji skandirali: Za dom spremni

M.

Ostavite komentar