Pronađeno tijelo Damira Ćordića - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pronađeno tijelo Damira Ćordića

Tijelo Damira Ćordića (32) za kojim se tragalo danima, pronađeno je jutros pored željezničke pruge u prijedorskom naselju Raškovac.

Iz Policijske uprave Prijedor, saopštili su da im je jutros oko 8. 40, prijavljeno je da je u neposrednoj blizini željezničke pruge Prijedor-Novi Grad, pronađeno beživotno tijelo muškarca.

-Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor a u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Prijedor. Uviđajem je utvrđeno da se radi o licu inicijala D.Ć. (1987) iz Prijedora a čiji nestanak je Policijskoj upravi Prijedor, prijavljen dana 29. marta – saopštili su iz Policijske uprave.

Dodaju da je postupajući tužilac naložio obdukciju pronađenog beživotnog tijela, a koja će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Za Ćordićem je porodica tragala od nedjelje 24. marta. On je tada i viđen posljednji put oko 23 časa uveče kada je bio u posjeti kod rodbine.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Temperatura danas i do 39 stepeni, na snazi upozorenje

M.

Vlasti SAD blokirale 30 veb sajtova

M.

“Nismo to od njih očekivali. To je akt nacizma”

M.

Ostavite komentar