Promašila skretanje pa završila na stazi usred trke - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Promašila skretanje pa završila na stazi usred trke

Na čuvenoj brazilskoj trkaćoj stazi Interlagos, tokom trke Mercedes-Benz Challenge šampionata, dogodio se nesvakidašnji incident.

Jedna žena, koja je prethodno pogrešno skrenula, svojim Minijem je uletjela na trkaću stazu i zatekla se usred trke, među automobilima koji su se takmičili.

Čim su je primijetili, organizatori trke su na stazu poslali “sejfti kar” i dali znak vozačima da uspore, sve dok se Mini nije zaustavio pored staze.

Žena koja je izazvala incident je 29-ogodišnja Renata Monti, koja prethodno sa dečkom gledala trke ubrzanja, koje su se održavale na stazi pored Interlagosa. Kada je krenula kući, pogrešno je skrenula i potom se našla usred trke, koju je uživo prenosila televizija.

Renata je za brazilske medije izjavila da je poslije trke ubrzanja, u kojoj je i sama učestvovala, krenula kući, kada je odjednom našla među trkaćim automobilima na stazi.

“Odmah sam se sklonila i potražila pomoć da izađem sa staze. Pomogli su mi da se odvezem do pit-stopa, odakle sam uspjela da se izvučem sa Interlagosa”, izjavila je ona, prenosi “Telegraf.rs“.

Danas objavljeno

Borković ispisao istoriju

Vanja A

Svjetski rekord u vožnji u rikverc

Vanja A

Da li Banjaja može do titule?

Vanja A

Ostavite komentar