15. Marta 2022.

Projara u korama je toliko dobra da ćete je stalno praviti

Big Portal

Sastojci:

  • 3 jaja
  • 1/2 pakovanja kora (250 g gotovih kora)
  • 100 g kukuruznog brašna
  • 3 kašike hlebnog brašna
  • 100 ml ulja
  • 150 ml jogurta
  • 100 ml kisele vode
  • 150 g sira feta
  • 1 prašak za pecivo


Priprema:

Jaja umutiti, pa dodati ulje, kukuruzno brašno, hlebno sa praškom za pecivo prosejano, kiselu vodu, sir… Sve polako izjednačiti. Pleh podmazati, pa staviti prvu koru i malo je premazati uljem. Poklopiti drugom, pa premazati sa 2-3 kašike pripremljenog nadeva. Preko ide kora pa premaz i sve dok ne potrošite. Ostaviti malo, pa zadnju koru deblje premazati. Peći na 220 stepeni oko 40 minuta, pa smanjiti na 180 stepeni do sat vremena ukupno. Po potrebi pokriti folijom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare