Proizvođač električnih automobila, američki Rivian otvara razvojni centar u Beogradu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Proizvođač električnih automobila, američki Rivian otvara razvojni centar u Beogradu

Ogranak u Srbiji, pod nazivom Rivian SE Europe d.o.o. Beograd biće zadužen za napredne tehnologije, karakteristične za moderne električne automobile: infotainment, mapiranje i napredni sistemi koji pomažu vozačima pri vožnji, prenosi Netokracija.

Rivian je američka kompanija koja je osnovana 2009. godine i poznata je po svoja dva modela R1T i R1S, karakteristične američke pikap modele sa otvorenim/zatvorenim velikim prtljažnim prostorom i dva, odnosno tri reda sedišta.

2022RivianR1T16.jpg

Oba modela dostigla su veliku popularnost zahvaljujući kvalitetnoj izradi, dobrim motorima i naprednim tehnologijama koje su ugrađene u njih.

Rivian planira da nastavi započet put u kreiranju električnih vozila koja ne zagađuju okolinu, a iz kompanije ističu da se posebno trude da održe direktnu vezu sa kupcem tokom celokupnog životnog veka vozila, kreirajući jedinstven odnos između proizvođača i vlasnika vozila.

Nove pozicije

U trenutku pisanja ovog teksta na zvaničnom rivian.com/careers sajtu izlistano je 14 otvorenih pozicija u Beogradu, pa ako ste u potrazi za novim ili planirate da menjate posao, pogledajte, možda vam se nešto i svidi.

RivianCareer.jpg

Benchmark.

Danas objavljeno

Acura sprema još ekstremnije izdanje modela Integra

Vanja A

Švajcarska razmatra zabranu vožnje električnih automobila

Vanja A

“Odlazak Binota je Ferarijev izbor”

Vanja A

Ostavite komentar