Prohibicija se vraća u Ameriku: CNN rješava problem pijanih voditelja - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prohibicija se vraća u Ameriku: CNN rješava problem pijanih voditelja

Novi šef CNN najavio je svojim zaposlenima, da voditeljima u etru neće biti dozvoljeno da piju tokom izveštavanja u novogodišnjoj noći.

Novi izvršni direktor kablovske mreže je rekao da ispijanje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a kod gledalaca.

Ograničenja dolaze nakon što su zaposleni na popularnoj kablovskoj mreži CNN, poput Dona Lemona bili vidno pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludosti su mu donele popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine je uživo u etru, posle ponoći probušio uho. Tokom drugog emitovanja, pijani Lemon je izjavio da je “odrastao čovek” koji “može da podeli svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude”.

“Možeš da me ljubiš u du*e, nije me briga. Nije me briga”, rekao je tada Lemon.

Voditelj Endi Koen izgleda da nije zadovoljan odlukom generalnog direktora i zvučao je prkosno u emisiji u sredu, obećavajući da neće smanjiti konzumiranje alkohola uprkos prethodnim izletima u novogodišnjoj noći.

“Samo želim da znate da ćemo se Anderson i ja zabavljati jače nego ikada ranije u novogodišnjoj noći!” rekao je energični Koen publici dok su njegovi gosti aplaudirali u znak odobravanja.

Koen je u sredu pustio snimak prethodne novogodišnje emisije u kojoj svojoj trezvenosti kaže “sajonara, gubitniče”. Komentar je zapravo bio deo Koenovog govora protiv tadašnjeg gradonačelnika Njujorka – Bila de Blazia. Domaćin je kasnije rekao da se “ne seća” svog govora.

Danas objavljeno

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: “Sijevalo” sve što ne treba

Zeljka

Zlatna malina povukla jednu nominaciju zbog negativnih reakcija

Zeljka

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Zeljka

Ostavite komentar