Progovorila bivša djevojka Miloša Bikovića: Otkrila detalje o njihovom odnosu - BIGportal.ba
Ex Yu

Progovorila bivša djevojka Miloša Bikovića: Otkrila detalje o njihovom odnosu

Glumica Anja Alač prije nekoliko godina bila je u vezi sa kolegom Milošem Bikovićem, a nakon raskida njih dvoje ostali su u dobrim odnosima.

Njih dvoje danas sarađuju na projektima i dosta su radili zajedno, a ona je sada istakal da i te kako poštuje Bikovića.

– Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici – priznala je.

Kako je otkrila, često ima uspone i padove, ali joj veliku podršku pružaju roditelji, glumci Vesna Čipčić i Aleksandar Alač.

– Nikom nije lako, svi na momente imamo uspone i padove. Mislim da je svaki čovek uslovljen odgajanjem i svojim psihološkim razvojem da postane kasnije ono što želi. Trudim se da živim onako kako mislim da je ispravno. Imam potrebu da pričam s roditeljima o svemu, tako često komentarišemo filmove koje gledamo i glumce koji u njima glume. Znači mi dosta njihova podrška – rekla je Anja i dodala da u 2021. godini očekuje neko novo iskustvo.

– Nek novi početak donese nešto novo što do sada nisam imala prilike da iskusim. Korona me je naučila da budem zahvalna na svemu u datom trenutku i da volim sebe onakvu kakva jesam – zaključila je lepa glumica.

(Informer)

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar