Proglašene najbolje igre godine na tradicionalnom The Game Awards događaju - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Proglašene najbolje igre godine na tradicionalnom The Game Awards događaju

It Takes Two, kooperativna avanturistička igra kompanije Hazelight Studios, osvojila je nagradu za Najbolju igru godine na dodeli nagrada The Game Awards 2021. Bila je među šest nominovanih za nagradu, uključujući Deathloop, Resident Evil Village, Psychonauts 2, Metroid Dread i Rachet & Clank: Rift Apart.

Nagradu je primio direktor Hazelight Studios-a, Josef Fares, koji nije održao govor koji je bio vredan pamćenja kao njegov „Fuck the Oskars“ trenutak tokom dodele nagrada Game Awards 2017. Umesto toga, zahvalio se ostatku tima u Hazelight-u i posvetio nagradu svojim ćerkama.

It Takes Two ima jedinstvenu premisu. U njemu su dva igrača kao roditelji koji će se uskoro razvesti, Kodi i Mej. Njihova ćerka nije srećna zbog ovog skorog razvoda, pa ih pretvara u lutke uz pomoć dr Hakima, razumne, mudre knjige za samopomoć. Ono što sledi je serija dramskih komada za koje je potrebna bliska saradnja. Fares je imao toliko poverenja u igru da je obećao 1.000 dolara svakome kome ista dosadi.

It Takes Two je takođe osvojio nagradu za najbolju porodičnu igru u konkurenciji sa četiri Nintendo igre. I dok je Deathloop propustio nagradu za igru godine, odneo je nekoliko drugih nagrada na “Geoff Keighley’s awards show”, uključujući najbolju režiju igre i najbolju umetničku režiju.

Zanimljivo je i da među ostalim nominovanim za igru godine, niko nije dobio nagrade u drugim kategorijama osim Metroid Dread za najbolju akcionu avanturu.

Danas objavljeno

YouTube dislajk taster služi samo za ukras?

Zeljka

Ovo će biti najbolji igrači u FIFA 23

Zeljka

Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Zeljka

Ostavite komentar