Producentska kuća Leonarda Dikaprija potpisala ugovor sa Sonijem - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Producentska kuća Leonarda Dikaprija potpisala ugovor sa Sonijem

Leonardo Dikaprio, koji je vlasnik producentske kuća “Appian Way Productions”, potpisao je ugovor sa kompanijom Sony Pictures, piše magazin Variety.

Ugovor je opisan kao “višegodišnji”, a kako se navodi, u planu je već rad na dva projekta.

“Prvi put sam upoznao talentovanog Leonarda Dikaprija pre više od 24 godine na snimanju filma ‘Romeo i Julija’. Zatim smo zajedno ‘isporučili’ ‘Titanik’, a moje divljenje njemu kao filmskom geniju samo se povećalo tokom mnogih godina. U kompaniji Soni osećamo se kao da smo upravo dobili retki dogovor sa GOAT-om (Greatest Of All Time),  ono što su Majkl Džordan i Tom Brejdi za košarku i američki fudbal, to je Leo za film”, kazao je šef Sonija Tom Rotman.

“Appian Way Productions”, koju je Dikaprio osnovao sa Dženifer Dejvison, producirala je njegove filmove ‘Povratnik’ (The Revenant), ‘Vuk sa Volstrita’ i ‘Zatvoreno ostrvo’ (Shutter Island).

I Dikaprio je imao reči hvale za direktora velikog filmskog studija.

“Tokom više od tri decenije u poslu, Tom se nikada nije pridržavao tradicionalnih holivudskih normi. Nijednom nije išao ‘sigurnim putem’, on istinski ceni filmadžije i njihovu viziju i izuzetno podržava iskustvo u pozorišnom svetu. Veoma sam uzbuđen što možemo da zajedno uđemo u novu fazu saradnje”, rekao je Dikaprio.

Izvor: N1

Danas objavljeno

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Zeljka

Nekretnine obaraju rekorde u pandemiji: Prosječna cijena britanskih kuća premašila 333.000 funti

Zeljka

Misterija zvana Marija: Niko ni danas ne zna gde je žena Pabla Eskobara

Zeljka

Ostavite komentar