16. Januara 2020.

Prodavac marihuane DžIPOM provalio u CRKVU da se “sakrije od DEMONA”

Big Portal

ŠPANAC (35)uhapšen je pre nedelju dana nakon što je svojim džipom probio drvena vrata crkve kako bi mogao da uđe unutra, tvrdeći da su ga opseli demoni i da samo tu može da se sakrije.

Nepoznati muškarac probio je džipom ogromna vrata crkve San Huan Evangelista, u španskom gradu Sonseka. Isprva, prolaznici nisu baš najbolje shvatili šta se dešava.

Jedna žena pomislila je da se radi o nesreći i prišla vozaču da vidi da li je dobro. Međutim, ovaj se izdrao na nju.Zapanjena gospođa, odmah je pozvala policiju, a on se nije obazirao i nastavio džipom da gura vrata, dok konačno nije ušao.

Vozio je između drvenih klupa i ukočio je pred oltarom. Izašao je i bio vidno zabrinut. Utom su pristigle hitne službe kojima je objasnio da su ga zaposeli demoni i da se samo tu oseća sigurno.

Odvezli su ga u bolnicu kako bi ga utvrdili da li je bio pod nekim opijatima. Kasnije se ispostavilo da je ovaj čudak vlasnik prodavnice kanabisa, koja se nalazi blizu crkve. To je legalno u Španiji, pa čak i ako se ispostavi da je konzumirao marihuanu neće ga teretiti zbog toga.

Uništavanje crkvene imovine i uznemiravanje ljudi je sasvim druga stvar. Lokalna zajednica je brzo reagovala na incident i pomogla svešteniku crkve da zameni odvaljena vrata i oštećene klupe. Na svu sreću, tokom ovog bizarnog incidenta niko nije povređen.

Izvor. Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare