Prodata "ozloglašena vila Britni Spirs", pogledajte kako izgleda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Prodata “ozloglašena vila Britni Spirs”, pogledajte kako izgleda

Samo tri dana nakon premijere dokumentarnog serijala o Britni Spirs, dvorac koji poznat po tome što joj je bio utočište tokom sloma 2007. – ponovo je prodat.

Ovoga puta kupljen je za 6,1 milion dolara.

Ušuškana u Samitu, ekskluzivnoj zajednici visoko u planinama iznad Beverli Hilsa, vila ima šest spavaćih soba i prostire se na gotovo 7.500 kvadratnih metara.

Britni je ovaj objekat kupila u januaru pomenute 2007. godine, plativši 6,75 miliona dolara i odmah se uselila.

Mesec dana kasnije, tada 25-godišnja pevačica ušla je u salon “Tarzana” i obrijala celu glavu. Nepunih nedelju dana nakon toga, fotografisana je kako kišobranom napada automobil paparaca.

U roku od dva meseca od njene “nagle” kupovine rezidencije, vila se vratila na tržište. Tražila je za nju 7,5 miliona dolara, međutim ona se nije prodala sve do maja 2012. godine, kada ju je Australijanac Džef Fridman kupio za nešto manje od 4,3 miliona dolara.

Novi vlasnik je izvršio brzu adaptaciju i pažljivo održavao mesto pre nego što ga je ove nedelje prodao za pomenutih 6,1 milion dolara. Imanje je opasano živom ogradom i poseduje garažu za tri automobila, a tu je i nezaobilazni bazen u dvorištu.

Danas objavljeno

Švajcarska “kapsula smrti” – birajte kako ćete da umrete: “Sve traje 30 sekundi”

Zeljka

Čehov: Pametne žene su uglavnom teške! Jednostavnije i bolje je živeti sa glupom ženom!

Zeljka

Ko je najmoćnija žena svijeta prema Forbsu?

Zeljka

Ostavite komentar