17. Januara 2020.

Prodala mu nevinost za 1,2 miliona evra, a on je zaprosio

Ekaterina, čiji je nadimak Katja, poreklom je iz grada Harkova na severoistoku Ukrajine, ali trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

https://twitter.com/MailOnline/status/1217814020197056513

U decembru je prijavila agenciji da želi da proda devičanstvo, što je verifikovao i lekar.

Ove nedelje se na internetu pojavila informacija da je „prodaja obavljena“, i da je kupac biznismen (58) iz Minhena, koji poseduje fitnes studija širom Evrope.

Za Katjinu nevinost platio je traženih 1,2 miliona evra.

Katja, koja govori engleski i ruski, ranije je objasnila da je planirala da novac potroši na „putovanja, luksuz i živi život“.

Mediji prenose da je druga najviša ponuda stigla od advokata iz Njujorka u iznosu od milion evra, a treća najviša ponuda došla je od pevača iz Tokija koji je bio spreman da plati 800.000 evra, prenosi Dejli mejl.

Imena i detalji ponuđača su naravno anonimni.

Ipak, najzanimljivije je to što je kupac iz Nemačke na kraju zaprosio Katju koji inače već finansijski podržava sa mesečnim džeparcem od 10.000 evra.

U razgovoru za Fimejl Katja je priznala da odluka o prodaji nevinosti nije bila laka.

“Više puta sam razmišljala o tome da prodam svoju nevinost. To je definitivno teška odluka, iz prostog razloga – nema povratka. Težak je izbor između gubitka devičanstva sa nekim koga volim, s jedne strane, i 1,2 miliona evra s druge strane“, izjavila je Katja.

“Donela sam odluku smatrajući da je veća verovatnoća da ću zažaliti što nisam uzela novac, jer bi me budući dečko najverovatnije napustio u nekom trenutku. Na kraju dana, to je moje telo, moj izbor i najbolja odluka za mene“, dodala je Ekaterina.

Da bi bili registrovani kao klijenti agencije koja posreduje u poslovima „prodaje nevinosti”,moraju da dokažu da poseduju imovinu u minimalnoj vrednosti od 10 miliona evra. Devojke koje su u tom poslu „prodavci“, moraju pak da pruže lekarsko uverenje da su „virgo intacta”. Klijenti imaju pravo da od lekara po izboru zatraže dodatnu potvrdu o devičanstvu.

Sastanak klijenata sa devojkama odvija se u Nemačkoj, gde je prostitucija legalna, a kupac može izabrati hotel po svom izboru.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare